Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΔάπεδα Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

από admin
27427 Προβολές
Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΑΡΜΑΡΑ & ΜΩΣΑΙΚΑ

Κύριο ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

Τηλ. 698 023 2627

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ
Μάρμαρα - Μωσαικά, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά

Προσφορά Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών μόνο 5,5/m2 από επιλεγμένα συνεργεία με χαμηλές τιμές και Χωρίς Επιβάρυνση Επίσκεψης, από Τίμιους Επαγγελματίες.

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών – Τρόποι και τεχνικές για τη σωστή συντήρηση μαρμάρων

Αρχικά, όλοι γνωρίζουμε πως το γυάλισμα μαρμάρων, το τρίψιμο και η συντήρηση τους- η λείανση τους αποτελούν βασικές εργασίες, οι οποίες θα πρέπει να εκτελούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα 3 έως 4 χρόνια, ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εικόνα τους.

Πρώτα, εκτελείται το τρίψιμο με διαμαντόπετρα (1-6) χέρια.

Η χρήση της διαμαντόπετρας είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς σε συνδυασμό με την ρίψη νερού δημιουργεί ελάχιστη σκόνη. Έπειτα, κατά την διαδικασία του γυαλίσματος δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα για την υγεία χημικά πρόσθετα.

Με άλλα λόγια, η λείανση των μαρμάρων πραγματοποιείται με οξαλικό οξύ που διατηρεί την καθαρότητα και το γυάλισμα των μαρμάρων για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Επομένως, με την διεκπεραίωση των παραπάνω εργασιών πετυχαίνουμε επίπεδες, γυαλιστερές επιφάνειες αλλά και προστατευμένες από μελλοντικούς λεκέδες.

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

Γυάλισμα μαρμάρων, Τρίψιμο μαρμάρων (Κρυσταλλοποίηση)

Για να διατηρήσουμε την καλαισθησία του μαρμάρου, απαιτείται η συντήρηση τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το τρίψιμο μαρμάρων, γυάλισμα μαρμάρων σε συνδυασμό με την κρυσταλλοποίηση μπορεί να δώσει ξανά στο πάτωμα σας την ομορφιά ενός καινούργιου μαρμάρινου πατώματος.

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές για την αποκατάσταση των μαρμάρινων επιφανειών, και προσδίδει μια μοναδική επιφάνεια που κάνει τα πατώματα να καθρεπτίζουν στο φως.

Η κρυσταλλοποίηση επίσης προσδίδει στο μάρμαρο μεγαλύτερη αντοχή από τις καθημερινές φθορές και παρατείνει τον χρόνο ζωής τους.

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας ταλαιπωρημένης μαρμάρινης εξωτερικής επιφάνειας μαρμάρου, μπορείτε να δείτε στη παρακάτω εικόνα. ‘Οπως μπορείτε να δείτε η επιφάνεια έχει υποστεί φθορές που για κάποιους χαρακτηρίζονται ακόμα και ανεπανόρθωτες.

Στη συνέχεια όμως, έπειτα από την εφαρμογή των τεχνικών γυαλίσματος και αποκατάστασης μπορείτε να δείτε την καταπληκτική διαφορά και να καταλάβετε την ποιότητα της εργασίας που μπορούμε να προσφέρουμε.

Ποιά τα Πλεονεκτήματα Κρυσταλλοποίησης μαρμάρων

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια κατεργασία όπου επιτυγχάνεται απολύτως φυσικό γυάλισμα του μαρμάρου και ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.

Με την κρυσταλλοποίηση στην επιφάνεια του μαρμάρινου δαπέδου δημιουργείτε γυάλισμα διάρκειας  και το δάπεδο γίνεται ανθεκτικότερο στην καθημερινή φθορά. Η επιφάνεια δεν επηρεάζεται από τις καθημερινές φθορές και  αποκτώντας υψηλές αντοχές, το γυάλισμα παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα.

Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων δημιουργείται μια κατοπτρική επιφάνεια που δίνει την αίσθηση του καθρέπτη.

Στην αναζήτηση  τεχνίτη για κρυσταλλοποίηση μαρμάρων , μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους χωρίς σκόνη και σε λογικές τιμές.

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Πρίν και μετά το τρίψιμο μαρμάρων – γυάλισμα μαρμάρων – κρυσταλλοποίηση

Η αποκατάσταση των μαρμάρινων πατωμάτων πρέπει να γίνεται από έμπειρους τεχνίτες πατωμάτων διότι μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, η εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών με πείρα πάνω απο 35 έτη, μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε το γυάλισμα μαρμάρινων δαπέδων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Χρησιμοποιώντας τον σύγχρονο εξοπλισμό της εταιρίας το τρίψιμο-γυάλισμα μαρμάρων, μπορεί να γίνει χώρις σκόνη και να κάνει την επιφάνεια του μαρμάρου σαν καινούργια ενώ παράλληλα να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του, μπορούμε να εφαρμόσουμε όλες τις ειδικές τεχνικές, σε λογικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε περιοχές εντός νομού Αττικής, αλλά και των ευρύτερων νομών γύρω από το νομό Αττικής.

Πλεονεκτήματα Αδιαβροχοποίησης μαρμάρων

Μια απλή δοκιμή για το αν χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ή όχι το μάρμαρο σας είναι να ρίξετε απλά νερό πάνω στην επιφάνεια του και να δείτε αν θα το απορροφήσει ή αν το νερό θα μείνει πάνω στην επιφάνεια.

Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ενώ στη δεύτερη όχι. Επίσης , για να είστε ακόμη πιο σίγουρος μπορείτε να συμβουλευτείτε τα πολύπειρα συνεργεία μας που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε χαμηλές τιμές αλλά με σταθερά υψηλή ποιότητα.

Καλώς ή κακώς όμως η αδιαβροχοποίηση δεν θα αποτρέψει το μάρμαρο από το να αποκτήσει κάποια στιγμή στάμπες, μια φυσική καταστροφή του μαρμάρου(όπως το έγκαυμα).

Ναι μεν οι αδιαβροχοποιητές αποτρέπουν την απορρόφηση και το λέκιασμα αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν την φυσική καταστροφή αυτή.

Για να αποφύγετε όσο πιο πολύ μπορείτε τις στάμπες, απλά χρησιμοποιείστε προϊόντα ασφαλή για τη συντήρηση μαρμάρων και ελαχιστοποιήστε την επαφή με όξινα τρόφιμα, ποτά και προσωπικής κατασκευής προϊόντα.

Με τα μωσαϊκά ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες γυαλίσματος εκτός της αδιαβροχοποίησης όπου είναι εργασία που αφορά αποκλειστικά τα μάρμαρα

Απαιτούμενα εργαλεία για το Γυάλισμα Μαρμάρου.

• Βρεγμένο Γυαλιστικό / μύλος / μηχανή λείανσης
• 36-, 60-, 120-, 220-, 400-, 600-, 800-, 1200- κόκκων διαμαντένια εργαλεία λείανσης και οξαλεικό
• Λευκό εργαλείο λείανσης
• Άσπρο εργαλείο οδήγησης
• Κρέμα μαρμάρου
• Καθαρές πετσέτες
• Σκόνη στίλβωσης
• Σκούπα ατμού
• Μονωτικό υλικό από πέτρα
• Χαρτοταινία
• Προστατευτική μάσκα και γάντια
• Ανθεκτικές σε διαλύτες βούρτσες χρωματίσματος.

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Πως να γυαλίσετε ένα μάρμαρο: Συμβατική τεχνική στίλβωσης μαρμάρου.

Η συμβατική τεχνική για το γυάλισμα μαρμάρου στο σπίτι περιλαμβάνει τη χρήση πολλών μεγεθών διαμαντένιων εργαλείων λείανσης σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό τριβείο ή έναν λουστραδόρο του εμπορίου.

Αν και τα αποτελέσματα είναι ακριβή όταν εκτελείται σωστά, η αφοσίωση στο έργο μπορεί να είναι ουσιώδης.

Πως να γυαλίσετε ένα μάρμαρο… Βήμα 1: Προστατέψτε τις γύρω επιφάνειες.

Προστατέψτε τις περιοχές κοντά στο μάρμαρο που μπορεί να καταστραφούν από την έκθεση στο νερό. Χρησιμοποιήστε χαρτοταινία ή μουσαμά για να καλύψετε οποιαδήποτε στοιχεία που δεν μπορούν να αφαιρεθούν.

Πως να γυαλίσετε ένα μάρμαρο… Βήμα 2: Τρίψτε Κερί και Μονωτικό υλικό από το μάρμαρο.

Ξεκινήστε τη διαδικασία της άρσης του υφιστάμενου κεριού ή στεγνωτικού υλικού από το μάρμαρο με την σχολαστική ανακίνηση ενός κουτιού ξεβαφτικού.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα στρώμα υψηλής ποιότητας ξεβαφτικού στην επιφάνεια του μαρμάρου, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ανθεκτικό στα διαλυτικά. Μετά από λίγα λεπτά το ξεβαφτικό θα αρχίσει να φουσκώνει. Μην το αφήσετε να σκληρύνει.

Αντ’ αυτού, βουρτσίστε ή τρίψτε το με ένα καθαρό πανί ή κουρέλι. Εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόστε περισσότερο ξεβαφτικό για να φθάσετε στα κατώτερα στρώματα και αφαιρέστε το με τον ίδιο τρόπο.

Πως να γυαλίσετε ένα μάρμαρο: Βήμα 3: Λείανση μαρμάρου.

Για να ξεκινήσετε την διαδικασία λείανσης, συνδέστε τον πιο τραχύ κόκκο των συνιστώμενων διαμαντένιων εργαλείων λείανσης (50) στο μηχάνημα λείανσης και καλύψτε την επιφάνεια της εργασίας με καθαρό, κρύο νερό.

Με αυτόν τον κόκκο, κάντε δύο με τέσσερα περάσματα χρησιμοποιώντας μια μπρος-πίσω κίνηση.

Μείνετε τουλάχιστον 15 εκ. από τον τοίχο ή άλλες επιφάνειες όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τραχύ κόκκο.

Μετά από μερικά περάσματα με τον πιο τραχύ κόκκο, τα οποία δε θα πρέπει να αφαιρέσουν οποιοδήποτε υπόλοιπο κερί ή στεγανωτικό υλικό, καθαρίστε σχολαστικά ή σκουπίστε και σφουγγαρίστε το πάτωμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λεκέδες.

Από αυτό το σημείο κι έπειτα, επαναλάβετε τη διαδικασία λείανσης και καθαρισμού με κόκκους που είναι προοδευτικά λιγότερο τραχείς, μέχρι να φτάσετε στον επιθυμητό βαθμό λείανσης.

Στο τελικό πέρασμα, προσθέστε κρέμα μαρμάρου στον κόκκο και εφαρμόστε στο πάτωμα, χρησιμοποιώντας την ίδια κίνηση.

Μετά τη χρήση της κρέμας, καθαρίστε σχολαστικά το δάπεδο χρησιμοποιώντας είτε υφάσματα, σφουγγαρίστρα και σκούπα, ή μία ηλεκτρική σκούπα ατμού.

Πως να γυαλίσετε ένα μάρμαρο: Βήμα 4: Τελικές Πινελιές της Διαδικασίας Γυαλίσματος Μαρμάρου.

Για να ξεκινήστε την τελική φάση της διαδικασίας στίλβωσης μαρμάρου, προσθέστε ένα εργαλείο τροχού γυαλίσματος στη μηχανή και μοιράστε την συνιστώμενη ποσότητα από τον κατασκευαστή σκόνη στίλβωσης πάνω στην επιφάνεια του μαρμάρου.

Γρήγορα γυαλίστε μικρά τμήματα της επιφάνειας του μαρμάρου μέχρι το βερνίκι να αρχίσει να λάμπει από μέσα.

Στη συνέχεια, σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα ή σφουγγαρίστε την σκόνη από την περιοχή όπως απαιτείται για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

Φροντίδα του Μαρμάρου Μετά την Στίλβωση.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν μαρμάρινους νιπτήρες ή ντους θα πρέπει να στεγνώνουν με συνέπεια την περιοχή μετά τη χρήση για να αποτρέπουν τους δύσκολους λεκέδες νερού από την εδραίωσή τους. Τα παραδοσιακά καθαριστικά μπάνιου είναι συχνά πολύ σκληρά για τα ευαίσθητα μάρμαρα, και θα πρέπει κατά κανόνα να αποφεύγονται.

Επανα-στεγανώστε τα μαρμάρινα ντους με ένα μονωτικό υλικό περίπου κάθε έξι μήνες για να βοηθήσετε στην προστασία της επιφάνειας από ζημιά. Στα συνιστώμενα καθαριστικά για το μάρμαρο περιλαμβάνονται *η μαγειρική σόδα, το υπεροξείδιο του υδρογόνου, και το μαλακό σαπούνι πιάτων.

Αν και η καθαρή αμμωνία είναι καλή στην αφαίρεση των λεκέδων από το μάρμαρο, θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, καθώς η συχνή χρήση μπορεί να θαμπώσει την επιφάνεια.

Αφαίρεση Λεκέδων από Μάρμαρο

Λόγω της ευαίσθητης φύσης του και της πορώδους επιφάνειας, το μάρμαρο λεκιάζει αρκετά εύκολα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές απλές τεχνικές για την αφαίρεση λεκέδων από το μάρμαρο ή την αποτροπή τους από το να μπουν πολύ βαθιά.

Θεραπεία Λεκέ με Μαγειρική Σόδα.

Ένα απλό κατάπλασμα μπορεί να γίνει από την μαγειρική σόδα και το νερό για την αποτροπή λεκέδων στο μάρμαρο. Μετά από μια διαρροή, ενεργήστε γρήγορα, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.
• Στεγνώστε την επιφάνεια με ένα πανί για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο από τον πιθανό χρωστικό παράγοντα.
• Ψεκάστε την περιοχή με νερό.
• Καλύψτε ολόκληρη την περιοχή με μαγειρική σόδα, ανακατέψτε με το νερό μέχρι να φτάσει να γίνει μια ξινή κρεμώδης πυκνότητα.

• Καλύψτε το μίγμα με πλαστική μεμβράνη και αφήστε για 24 ώρες.
• Καθαρίστε την επιφάνεια με μαλακό σαπούνι και νερό μετά την περίοδο των 24 ωρών και επαναλάβετε αν χρειαστεί.
• Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική καταπλάσματος με αλεύρι και ένα ήπιο απορρυπαντικό αντί για μαγειρική σόδα.

Άλλα προϊόντα που αφαιρούν τους λεκέδες περιλαμβάνουν το οινόπνευμα ή το υπεροξείδιο του υδρογόνου, αν και το υπεροξείδιο του υδρογόνου θα πρέπει να είναι η τελευταία λύση, καθώς θα μπορούσε ελαφρώς να ανοίξει το χρώμα του σκούρου μαρμάρου.

Γυάλισμα Μωσαϊκών σε Δάπεδο

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων σε Δάπεδα

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών σε Σκάλα

Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Μαρμάρων

Τρίψιμο Μαρμάρων

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Μωσαϊκών

Τρίψιμο Γυάλισμα Μωσαϊκών

Τρίψιμο Μωσαϊκών

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία