Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΕλαιοχρωματισμοί Χρώμα για σαλόνι & Απόχρωσεις που καταφέρνουν να διεγείρουν Ήρεμα η Όχι το Μυαλό μας

Χρώμα για σαλόνι & Απόχρωσεις που καταφέρνουν να διεγείρουν Ήρεμα η Όχι το Μυαλό μας

από admin
7415 Προβολές
Χρώμα για σαλόνι & Απόχρωσεις που καταφέρνουν να διεγείρουν Ήρεμα η Όχι το Μυαλό μας

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ
Ελαιοχρωματισμοί, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά

Χρώμα για σαλόνι & Αποχρώσεις που καταφέρνουν να διεγείρουν Ήρεμα η Όχι το Μυαλό μας. Προσφορές σε Χαμηλές Τιμές, Χωρίς Επιβάρυνση Επίσκεψης, από Τίμιους Ελαιοχρωματιστές για τον Ελαιοχρωματισμό Σπιτιού ή για Επαγγελματικό Χώρο.

Με την ευκαιρία των αλλαγών της σεζόν, ας δούμε ποια είναι εκείνα τα χρώματα που διεγείρουν τη μνήμη σε μικρούς και μεγάλους.

Βάψιμο σπιτιού

Γαλάζιο

Είναι γαλήνιο, ήρεμο και χαλαρό. Είναι το χρώμα που σας βοηθάει να μένετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας (project, εργασία, διάβασμα) περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Ιδανικό για το γραφείο και χώρους μελέτης – μην το προσπεράσετε, αναζητήστε απλώς τη σωστή απόχρωση για το δικό σας χώρο.

Απαλό Πράσινο Χρώμα για σαλόνι

Δροσερό, φωτεινό, τονωτικό. Το πράσινο έχει και αυτό όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του ανοιχτού μπλε, στοιχεία τα οποία βοηθούν και ενθαρρύνουν τη μάθηση. Μην το θεωρήσετε απαλό και υποτιμήσετε τη δύναμή του. Εμπιστευτείτε το και θα δείτε πόσο πολύ επηρεάζει την απόδοσή σας.

Μελί 

Κάτι ανάμεσα σε βερικοκί, πορτοκαλί και κεχριμπάρι, η φωτεινή αυτή απόχρωση καταφέρνει να διεγείρει το μυαλό χωρίς όμως να αποπροσανατολίζει. Μην το φοβηθείτε, είναι ζεστό και φωτίζει όμορφα τον χώρο.

Τιρκουάζ

Μια και σχεδόν κανένα παιδί δεν κάθεται με τρελή χαρά για να κάνει τα μαθήματά του, προσπαθήστε τουλάχιστον να τους δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον για διάβασμα. Ενας τοίχος σε τιρκουάζ χρώμα δίνει την αίσθηση ηρεμίας μιας όμορφης εξωτικής θάλασσας. Είναι ξεκούραστη απόχρωση και βοηθάει πολύ στο διάβασμα.

Ελαιοχρωματισμοί Σπιτιών

Γκρι

Αυτή είναι μια επιλογή που ταιριάζει περισσότερο σε εφηβικά δωμάτια. Είναι ουδέτερη απόχρωση και βοηθάει στη συγκέντρωση – ιδιαίτερα όταν τα προγράμματα γίνονται πολύ απαιτητικά. Επίσης ταιριάζει όμορφα με τα περισσότερα χρώματα και βοηθάει τον δημιουργικό έφηβο να κάνει εύκολη ανανέωση με μικρές λεπτομέρειες στα χρώματα των αντικειμένων.

Λευκό

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το λευκό είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Είναι καθαρό, φρέσκο και φυσικά είναι το ιδανικό φόντο για να εκθέσει κάθε παιδί τα καλλιτεχνήματά του. Εννοείται ότι όλα τα υπόλοιπα χρώματα μπορούν να βρουν μια θέση δίπλα του.

Βάψιμο σπιτιού

Μοβ

Αν προτιμάτε μια συγκεκριμένη απόχρωση του μοβ αλλά τη θεωρείτε πολύ σκούρα, μην απογοητευτείτε. Διαλέξτε απλώς μια πιο φωτεινή. Το μοβ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χρώμα, γιατί δεν γίνεται βαρετό. Μπορεί να γίνει πιο φωτεινό, πιο σκούρο αλλά πάντα διατηρεί το κύρος του. Σε ένα παιδικό δωμάτιο, διαλέξτε μια απαλή απόχρωση, η οποία θα βοηθάει το παιδί να χαλαρώσει.

Mocca

Οι διακοσμητές συχνά προτείνουν ουδέτερα χρώματα για τους χώρους μελέτης, διότι βοηθούν στη συγκέντρωση. Οι αποχρώσεις της μόκα αναδεικνύουν τον χώρο και σας βοηθούν να νιώσετε ζεστά και άνετα.

Off white

Θεωρείται η καταλληλότερη επιλογή για αίθουσες διδασκαλίας. Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα συνδυάστε τη με λεπτομέρειες σε πιο φωτεινές αποχρώσεις. Το φως και η επιλογή των επίπλων είναι δύο ακόμα στοιχεία που αναδεικνύουν την απόχρωσή της και τους το ανταποδίδει με ένα φωτεινό καλαίσθητο δωμάτιο. Ένα μεγάλο έργο σε ένα τοίχο θα δώσει την ένταση που πιθανόν να λείπει από το χώρο.

 

Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες της περιοχές

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία