Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΑνακαινίσεις Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού

από admin
4767 Προβολές
Ανακαίνιση Σπιτιού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Κύριο

Τηλ. 210 36 33 224

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

Ανακαίνιση Σπιτιού σε Χαμηλές Τιμές, Δωρεάν Προσφορά. Επιλεγμένοι Επαγγελματίες για να Ανακαινίσεις το Σπίτι σου. Βρείτε Αξιόλογους Επαγγελματίες για να Ανακαινίσεις το Σπίτι & το Διαμέρισμά σου. Σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού υψηλή ποιότητα υλικών.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΕΧΝΙΤΗ,

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σου!

Η ανακαίνιση σπιτιού, είναι μια δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία, που όμως μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος στον καθένα μας. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και για αυτό απαιτείται προσεκτική οργάνωση και σχεδιασμός.

Χρειάζεσαι ολική ανακαίνιση ή μερική ανακαίνιση;

Ξεκινώντας πρέπει να σκεφτείς αν θες να προχωρήσεις σε ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού. Αν θες να ανανεώσεις μόνο ένα κομμάτι του χώρου σου μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μόνο ανακαίνιση μπάνιουανακαίνιση κουζίναςανακαίνιση δωματίου, ανακαίνιση σαλονιού, κλπ.

Σε περίπτωση που έχεις πάρει την μεγάλη απόφαση και θες να προγραμματίσεις την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σου, τότε τα εξειδικευμένα συνεργεία  μας, είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν.

Οικονομικά Πακέτα Aνακαίνισης

Ανακαίνιση κατοικίας 40-60τμ.      2.950

Ανακαίνιση κατοικίας 50-70τμ.    4.500

Ανακαίνιση κατοικίας 70-90τμ.    5.500

Ανακαίνιση κατοικίας 80-110τμ.  6.500

Ανακαίνιση μπάνιου από         400  

Ανακαίνιση κουζίνας από          500

Γραφική παράσταση επιμερισμού κόστους των πιο συνηθισμένων εργασιών ανακαίνισης.
kostos anakainisis

Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ βασιζόμενο στην εμπειρία του, ενημερώνει πως μια σωστή κοστολόγηση ανακαίνισης δεν μπορεί να γίνει χωρίς αυτοψία του χώρου.

Κι αυτό διότι η ποικιλία είναι το ίδιο μεγάλη τόσο στις ανάγκες του σπιτιού και στον καθορισμό των εργασιών που θα πρέπει να γίνουν, όσο και στην επιλογή των υλικών.

Σας παραθέτουμε λοιπόν κάποια παραδείγματα έργων, ενδεικτικά της τάξης μεγέθους του κόστους.

Ανακαινίσεις καταστημάτων, γραφείων, σπιτιών


Αναλαμβάνουμε με μεγάλη υπευθυνότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα σε προσιτές τιμές τα πάντα γύρω από το σπίτι σας!

Η δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προβολή και προώθηση των προϊόντων κάθε επιχείρησης.

Ο εκσυγχρονισμός του επαγγελματικού χώρου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα και απαιτεί λεπτομερή σχεδιασμό για την περίοδο πραγματοποίησης του έργου, τα διαθέσιμα κεφάλαια και τους χρόνους παράδοσης του έργου.
Το σύγχρονο design και η λειτουργικότητα των χώρων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες, που καθορίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του πελάτη.

Ποια είναι τα έργα που αναλαμβάνουμε:

Τα έργα που είναι σε θέση να αναλάβει το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ είναι: ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση διαμερίσματος, ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, ανακαίνιση ξενοδοχείων, ανακαίνιση pension, ανακαίνιση ενοικιαζόμενων δωματίων.

Ανακατασκευή σπιτιού, ανακατασκευή πέτρινου σπιτιού, ανακατασκευή ξενώνα, ανακαίνιση σπιτιών, αναπαλαίωση νεοκλασικών κτιρίων, εκθεσιακά περίπτερα Κατασκευές σε: κτήματα γάμου, κτήματα δεξιώσεων, πέτρινα παραδοσιακά, βιοκλιματικά κτίρια, κ.α.

Εργασίες που αναλαμβάνουμε:

 • Υδραυλικά
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Ηλεκτρολογικά
 • Κλειδαρας – Χρηματοκιβωτια
 • Επισκευές Ηλεκτρικών Οικιακών συσκευών
 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Απολυμανσεις – Απεντομωσεις – Μυοκτονιες
 • Τοποθέτηση Πλακιδίων
 • Κατασκευές με Γυψοσανίδα
 • Μονώσεις
 • Ξυλουργικές Εργασίες
 • Πόρτες Εσωτερικές-Εξωτερικές
 • Κουφώματα Αλουμινίου
 • Σιδηροκατασκευές
 • Κατασκευή Κουζίνας
 • Χτισίματα-Γκρεμίσματα
 • Χωματουργικές Εργασίες
 • Σοβατίσματα
 • Αποκατάσταση ζημιών λόγω υγρασίας
 • Ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού
 • Τρίψιμο-Γυάλισμα-Κατασκευή Ξύλινων Πατωμάτων ,κτλ

Διακρινόμαστε για την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα. Διαθέτουμε πάνω από 50 ειδικότητες εξειδικευμένων και έμπειρων τεχνικών που καλύπτουν πάσης φύσεως επισκευές, εγκαταστάσεις και κατασκευές στον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο.

Τα Στάδια για την Ανακαίνιση Σπιτιού

anakainiseis21

Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην  αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του.

Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου που στην πραγματικότητα είναι ασύμφορη λόγω των συνεχόμενων φόρων και φυσικά της οικονομικής δυσπραγίας .

Για το λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα, ώστε το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση σπιτιού να είναι ικανοποιητικό τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Πρώτος και κύριος κανόνας όλων είναι να επιλέξετε έναν συντονιστή για την ανακαίνιση του χώρου σας

Δηλαδή να αναθέσετε σε κάποιον να αναλάβει αυτή την δουλειά ή να τη δώσετε συνολικά σε κάποια εταιρεία με την σύναψη ενός συμφωνητικού όπου θα είστε κατοχυρωμένοι ότι όλα θα εκτελεστούν σωστά και όπως τα θέλατε.

Σε περιπτώσεις που κάποιοι επιχείρησαν μόνοι τους να διαχειριστούν μια ανακαίνιση κατοικίας το ποσοστό αποτυχίας ήταν αρκετά μεγάλο με το τελικό αποτέλεσμα να έχει τεχνικά λάθη και   να έχει ξεφύγει από τον αρχικό οικονομικό στόχο.

Αυτό προκύπτει και είναι λογικό, γιατί η έλλειψη εμπειρίας δεν επιτρέπει την  σωστή διαχείριση των διάφορων εργασιών που έχετε επιλέξει καθώς και την αντιμετώπιση διαφόρων τεχνικών θεμάτων που θα βγουν στην πορεία.

Ο πρώτος σας στόχος είναι να μην ξεφύγετε από το ποσό!

Που θέλετε να διαθέσετε παρά μόνο σε ένα μικρό ποσοστό 10-15%. Αν ξεφύγετε από αυτό μπορεί να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος θα λέτε πάντα ότι σας κόστισε πολύ.

Κάθε έργο ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξαρτάται από την αξία του ακινήτου και την χρήση για την οποία προορίζεται (ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση, επαγγελματικός χώρος, εξοχικό, κλπ). Με βάση αυτό αλλά κυρίως και με τις δυνατότητες χρηματοδότησης που έχετε καθορίστε  το ύψος του χρηματικού ποσού που θωρείτε ότι αξίζει να διαθέσετε.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι, αν δεν ακολουθήσετε έναν οργανωμένο τρόπο δόμησης και ανακαίνισης (με σχέδια και προαποφασισμένες εργασίες), το κόστος μπορεί να αυξηθεί έως και 30 %. Κατά τις αποξηλώσεις (π.χ. γκρεμίσματα, αντικατάσταση σιφωνιού στο μπάνιο κτλ) προκύπτουν τεχνικές αστοχίες που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και να έχουμε κοστολογήσει από την αρχή .

Ένας ειδικός μπορεί να σας συμβουλέψει αλλά και να σας κατευθύνει!

Σχετικά με τον προγραμματισμό των απαιτούμενων εργασιών και το ύψος των χρημάτων που χρειάζεται να διαθέσετε.

anakainiseis33Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομοτεχνική προσφορά και  να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του σπιτιού για την περίπτωση που χρειαστεί να νοικιάσετε η να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Παράλληλα αν θέλετε να δείτε και μερικές πολύ χρήσιμες ιδέες σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την σελίδα με τα ολοκληρωμένα έργα ανακαίνισης.

Σωστή διαχείριση μιας ανακαίνισης αποτελεί η ηλικία ενός ακινήτου!

Ουσιαστική πληροφορία στη σωστή διαχείριση μιας ανακαίνισης αποτελεί η ηλικία ενός ακινήτου που θα ανακαινιστεί και επομένως αν αυτό έχει μια ηλικία πάνω από 30-35 χρόνια υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε .

Σε περίπτωση γενικής ανακαίνισης είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να αλλαχτούν τα υδραυλικά σας δηλαδή το δίκτυο ύδρευσης και πιθανόν τα σιφώνια δαπέδου στα μπάνια σας. Επίσης ο πίνακας ηλεκτροδότησης πρέπει να  είναι σύγχρονα δομημένος για να σας παρέχει ασφάλεια.

Τα εξωτερικά κουφώματα θα πρέπει να αλλαχτούν αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας μακριά από πολύ ζέστη και κρύο αντίστοιχα, κάτι που θα ωφελήσει άμεσα και την τσέπη σας .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ

01 Προετοιμασία σύνταξης οικονομοτεχνικής μελέτης.

02 Δημιουργία νέας κάτοψης του χώρου.

03 Δημιουργία τρισδιάστατου (3D) σχεδίου.

04 Οργάνωση & επίβλεψη των εργασιών.

ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ

05 Καθαίρεση των παλαιών πλακιδίων από τα τοιχία.

06 Καθαίρεση της παλαιάς υδραυλικής εγκατάστασης.

07 Καθαίρεση των παλαιών ντουλαπιών & ειδών υγιεινής.

08 Αποξήλωση της παλαιάς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

09 Αποξήλωση των παλαιών πριζοδιακοπτών.

ΜΠΑΖΑ – ΔΙΑΦΟΡΑ

10 Τοποθέτηση κάδου για τη διαχείριση των απορριμάτων – μπαζών.

11 Αποκομιδή & απομάκρυνση όλων των μπαζών από το χώρο.

ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

12 Σοβάτισμα των τοιχίων έπειτα από τις αποξηλώσεις των παλαιών πλακιδίων.

13 Σοβάτισμα των μερεμετιών έπειτα από τις υδραυλικές & ηλεκτρολογικές εργασίες.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

14 Κατασκευή & εγκατάσταση νέου δικτύου ύδρευσης, με το πρωτοποριακό πολυστρωματικό σύστημα μονοκόμματων σωληνώσεων της valsir. (χωρίς ενώσεις & κολλήσεις για εγγυημένη εργασία)

15 Κατασκευή & εγκατάσταση νέου αποχετευτικού δικτύου.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

topothetisi_plakakia_mpanioy22
16 Προμήθεια & τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής:

– Μπαταρία κουζίνας .

– Νεροχύτης κουζίνας  (Inox με δύο γούρνες).

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

17 Αναγνώριση & διαχωρισμός των παλαιών ηλεκτρολογικών γραμμών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες μεταφορές και προσθήκες των νέων συμπληρωματικών γραμμών.

18 Προμήθεια & τοποθέτηση νέων πριζοδιακοπτών της εταιρίας legrand (σειρά niloe).

19 Τοποθέτηση Led κρυφού φωτισμού στα ντουλάπια.

20 Σύνδεση των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ

 

κουζίνα-έπιπλα-ντουλάπες66721 Κατασκευή νέων ντουλαπιών κουζίνας (έως 8τρχ.μ.) από βακελιτικό ή laminato πορτάκι σε χρώμα και σχέδιο της αρεσκείας σας.

– Τοποθέτηση βακελιτικού πάγκου (4cm).

– Τοποθέτηση δύο βαγονέτων με μηχανισμούς φρένων (silent system).

– Τοποθέτηση τροφοθήκης (40cm inox) με συρόμενο μηχανισμό και αποσπώμενα καλάθια.

– Συρταριέρα τεσσάρων θέσεων από αλουμινένιο πλαίσιο με μηχανισμούς φρένων .

– Κουταλοθήκη & πιατοθήκη.

– Κεντρική κρυστάλλινη βιτρίνα με ανάκληση.

– Επένδυση αλουμινίου (νεροσυλλέκτης) στον πάτο του κεντρικού ντουλαπιού.

– Απορροφητήρας.

– Κάδος απορριμμάτων στο κεντρικό ντουλάπι.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

 

topothetisi_plakakia_saloni3
22 Σπατουλάρισμα όλων των τοιχίων του χώρου και ελαιοχρωματισμός με οικολογικό πλαστικό χρώμα.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

23 Προμήθεια & τοποθέτηση πλακιδίων κουζίνας (έως 5 τ.μ.), ανάμεσα από τα ντουλάπια & τον πάγκο. Τα πλακάκια είναι της επιλογής σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

24 Καθαρισμός με το πέρας των εργασιών από συνεργείο καθαρισμού της εταιρίας μας.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποπεράτωσης των παραπάνω εργασιών κυμαίνεται από 16 έως 25 ημέρες

ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΚΕΤΟΥ

Το κόστος των εργασιών μπορεί να προσαρμοστεί στα δικά σας μέτρα, βλέπετε διευκρινήσεις…

Διευκρινήσεις

Το πακέτο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες καθώς και την προμήθεια όλων των υλικών που είναι απαραίτητα για μια πλήρη ανακαίνιση κουζίνας και είναι υπολογισμένο για ντουλάπια κουζίνας έως 8 τρέχοντα μέτρα.
Το κόστος και οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται στα δεδομένα και τις ανάγκες.

Οι ανάγκες και τα δεδομένα είναι διαφορετικά και μόνο έπειτα από λεπτομερή σχεδιασμό του χώρου, μπορούμε να βγάλουμε οριστικό και ακριβές κόστος.
Το τελικό κόστος διαμορφώνεται μαζί με εσάς και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.

Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα και επιτρέπουν στον πελάτη την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών και υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.
Στο συνολικό κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., όπου και συνυπολογίζεται στο τέλος των εκτελεσθέντων εργασιών.

1) Ανακαίνιση οικίας 100m2 στο Ψυχικό

Πραγματικός χρόνος αποπεράτωσης : 17 ημέρες.

Κατηγορίες εργασιών : 

 • Προμήθεια και τοποθέτηση 10 κουφωμάτων PVC με διπλά τζάμια και ανάκλιση, τα δύο εξ αυτών με ρολά
 • Σίτες κάθετης κίνησης σε όλα τα κουφώματα
 • Κατασκευή τοιχοποίας από διπλή γυψοσανίδα στο σαλόνι, έτσι ώστε να διαμορφωθεί χώρος για αποθήκη
 • Πόρτα φυσαρμόνικας για την νέα αποθήκη
 • Κατασκευή δίφυλλης συρόμενης ντουλάπας με καθρέφτη στο ένα φύλλο
 • Κατασκευή δίφυλλου ανοιγόμενου ντουλαπιού δίπλα στην νέα δίφυλλη ντουλάπα
 • Τοποθέτηση πλακιδίων στο σαλόνι
 • Βάψιμο μίας ντουλάπας
 • Βάψιμο τριών (4) εσωτερικών πορτών
 • Μεταφορά ντουλάπας από την βασική κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι
 • Τροποποίηση ντουλαπιού πάνω από το ψυγείο για να μπορεί να υποδεχθεί το νέο, υψηλότερο ψυγείο
 • Προμήθεια και τοποθέτηση νέου απορροφητήρα
 • Αλλαγή κλειδαριάς στην υπάρχουσα θωρακισμένη πόρτα
 • Κατασκευή βάσης πλυντηρίου στο wc
 • Αντικατάσταση λεκάνης στο μικρό wc
 • Νέες γραμμές ρεύματος με τηλέφωνο, tv και σύνδεσή τους στον πίνακα
 • Νέες πρίζες και νέοι διακόπτες

Πλήρης ανακαίνιση μπάνιου που περιελάμβανε:

 • Νέα πλακάκια
 • Νέα λεκάνη
 • Βρύση ψεκασμού δίπλα στην λεκάνη
 • Χτιστός μπιζουτέ καθρέφτης με λιστέλο περιμετρικά, ίδιο μοτίβο με τα πλακάκια
 • Στήλη και έπιπλο μπάνιου από μελαμίνη wenge με μαρμάρινο πάγκο
 • Ράφι χαμηλά στο ντους και κάτω από την μπαταρία
 • Πετσετοκρεμάστρα δεξιά του νέου επίπλου
 • Ντουζιέρα με διάφανο τζάμι για χώρισμα. Στο μέσον του τζαμιού θα υπάρχουν 5 ρίγες αμμοβολής
 • Αξεσουάρ, μπαταρίες, είδη υγιεινής, επιπλέον στήλη στο ντους
 • Ολικός ελαιοχρωματισμός σπιτιού 90 μ2
 • Απομάκρυνση μπαζών

Συνολικό κόστος υλικών και εργασίας 9.570€

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού

anakainiseis23

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού

 

2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗ

 • ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

topothetisi_plakakia_pisines55

Ανακαίνιση Σπιτιού & Πισίνας

Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού σαλόνι

Ανακαίνιση Σπιτιού σαλόνι

Ανακαίνιση Σπιτιού Δάπεδο από σκληρό ξύλο

Δάπεδο από σκληρό ξύλο

Ανακαίνιση Σπιτιού Δάπεδο από σκληρό ξύλο

Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση Σπιτιού Οροφής

waterproofing-5

Ανακαίνιση Σπιτιού μόνωση

Ανακαίνιση Σπιτιού Βάψιμο

xylines_skales

Ανακαίνιση Σπιτιού Σκάλας από σκληρό ξύλο

Ανακαίνιση Σπιτιού Δάπεδο από ξύλο

Ανακαίνιση Σπιτιού Γυψοσανίδα οροφής

Ανακαίνιση Σπιτιού τρίψιμο Μαρμάρων

Ανακαίνιση Σπιτιού Μπάνιου

 

Ανακαίνιση Σπιτιού Ντουλάπες

Ανακαίνιση Σπιτιού Ντουλάπες

Αθήνα και όλα τα προάστια.

Τηλ. 210 3633224

 Οι καλύτεροι Τεχνίτες είναι κοντά σας

Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες της περιοχές

Σε Χαμηλές Τιμές, ολοι οι Τεχνίτες. Χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία